DoP-dokumentit

Tältä sivulta voit ladata ja tarkastella yrityksemme CE-sertifikaattiin liittyviä DoP-dokumentteja.

Tiedoston voit ladata itsellesi klikkaamalla "Lataa tiedosto"-linkkiä hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla "Tallenna kohde levylle...".

Tietoa DoP:ista

Valmistajan suoritustasoilmoitus eli DoP on osa CE-merkintämenettelyä. DoP laaditaan rakennustuoteasetuksen/CPR (EU) N:o 305/2011 vaatimusten mukaisesti. DoP:n sisältö on CPR:n liitteen III mukaan. DoP-dokumenttien tulee löytyä yrityksen kotisivuilta ja DoP myös toimitetaan pyydettäessä tilaajalle joko sähköisenä tai paperiversiona.

Betonielementeille DoP laaditaan yleensä yritystasoisesti (ei esim. tehdaskohtaisesti) ja tuotetyyppikohtaisesti. Elementin suoritustasojen osalta DoP:ssa viitataan projektikohtaiseen tekniseen dokumentaatioon.

Projektikohtaisesti suunniteltujen ja valmistettujen betonielementtien yksilöllinen tunnus, projektinumero ja DoP:n numero esitetään CE- merkinnässä. CE-etikettiin laitetaan myös tieto yrityksen kotisivusta, josta DoP löytyy. Näin CE-merkki, DoP ja tuotteen projektikohtaiset valmistusasiakirjat sidotaan toisiinsa. Betonielementeille käytetään yleensä ns. yksinkertaistettua CE-merkintäetikettiä, jonka malli on esitetty tuotestandardeissa.

Seinäelementit

DoP: Seinäelementit

Lataa tiedosto

Koko: 0,07 Mb

Perustuselementit

DoP: Perustuselementit

Lataa tiedosto

Koko: 0,06 Mb

Pilari- ja palkkielementit

DoP: Pilari- ja palkkielementit

Lataa tiedosto

Koko: 0,07 Mb

Tukimuurit

DoP: Tukimuurit

Lataa tiedosto

Koko: 0,06 Mb

HAKU

Hakusanat