Avoimet paikat

Muottikirvesmiehet

Markkinoiden laajentumisen myötä tarvitsemme lisää muottikirvesmiehiä joukkoomme.
Työssä menestymiseen tarvitaan riittävää piirustusten lukutaitoa ja huolellisuutta sekä rakennustyökoneiden käyttötaitoa.
Odotamme sinulta motivoitunutta asennetta työtä kohtaan ja siinä oppimiseen sekä kykyä tiimityöskentelyyn. Tarjoamme vaihtelevan työn ja kokeneen sekä monipuolisen ikärakenteen omaavan työyhteisön tuen työssäsi kehittymiseen.

Mahdollisuus sekä määräaikaisiin että toistaiseksi voimassaoleviin työsuhteisiin: myös itsenäiset ammatinharjoittajat voidaan ottaa huomioon.
Palkkaus määräytyy Tes:n ja sopimuksen mukaan.
Asuntomahdollisuus tarvittaessa sopimuksen mukaan.
Tule mukaan tekemään rakentamisen laatua jo 60 vuotta toimineessa vakaassa perheyrityksessä.
Mikäli tarvitset lisätietoa työpaikasta tai koet olevasi etsimämme henkilö: yhteydenotot ja hakemukset osoitteeseen leena.pulju@betroc.fi.

Avoin hakemus

Vaikka Betrocilla ei juuri nyt olisikaan sinun osaamistasi vastaavia paikkoja virallisesti auki, tarvitsemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Monet työtehtävät voi oppia oikealla asenteella ja motivaatiolla.

Voit jättää avoimen hakemuksen ja olemme sinuun yhteydessä, kun profiilisi tai kiinnostuksesi mukaisia paikkoja tulee avoimeksi.


Yrityksessämme henkilöstön ikärakenne on monipuolinen ja tukenasi on kokeneen henkilöstön tuki kehittyäksesi ammatissasi.
Yrityksessämme työskentelee pääosin rakennustekniikan osaajia muottikirvesmiehistä ja raudoittajista rakennusinsinööreihin, mutta myös autonkuljettajia, kunnossapitäjiä sekä taloushallinnon ja tietotekniikan osaajia.

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään yrityksessämme, voit lähettää avoimen hakemuksesi osoitteeseen leena.pulju@betroc.fi.

HAKU

Hakusanat